Érdekel, hogyan tudhatnád meg, hogy a fekhelyed alatt van-e káros vízér sugárzás? Írj az info@s-capella.hu e-mail címre, vagy hívj a 20/9120-177 telefonszámon.
Tudtátok, hogy a kútásók többsége még ma is a régi pálcás módszerrel keresi meg a földben rejlő vízereket? Nagyon érdekes, hogy még most is olyan mérési módszert alkalmaznak a kút helyének a kijelölésére, mint amit Krisztus születése előtt 2000 évvel is használtak.

Mit is nevezünk vízérnek?

A földalatti vízzáró rétegek között különböző irányban és sebességgel áramló, szivárgó vizet nevezzük vízérnek. A vízérsugárzás intenzitása függ az áramló víz sebességétől, mennyiségétől és hogy, milyen arányban tölti ki a medret. Nyilván más a rezgéstartama a hegyoldalból alázuhanó vagy a sík területen folyó víznek. Dr. Henrich fizikus 1932-ben megfigyelések és mérések alapján megállapította, hogy a sugárzás rezgés frekvenciája 1,8 Hz körül van.
A kutak vízhozama annál jobb minél több vízér keresztezi egymást. A fúrást célszerű pont a kereszteződésbe végezni.
Amint a fenti mondatokból is kitűnik a vízér számunkra kedvező hatása a jó hozamú kutakban nyilvánul meg. Igen ez nagyon jó, de mi a helyzet akkor, ha a vízér felett fekszünk?
Egyértelműen kijelenthetjük, hogy veszélyes az emberre, mert a frekvenciatartományuk a szerveink működési frekvenciatartományába esik.
A vízerek polaritása változó, attól függ, hogy egyszeres vagy kettős vízerekről van szó. A semleges, vagy nagyon enyhén pozitív sugárzás nem okoz problémát. A kettős vízér esetében a kereszteződésben felerősödik a pozitív polaritás frekvenciája, ami sejtburjánzást eredményezhet, azaz daganatos megbetegedést okozhat.
Amennyiben hosszában átszeli testünket a vízérsugárzás, akkor képes a vérnyomásunkat is változtatni. Pl. ha a vízér a fejünk irányából halad a lábunk felé, akkor leviszi a vérnyomást, ellenkező esetben pedig felviszi a vérnyomásunkat.

Vízér

Vízér sugárzás hatásai

1. a fejen megy keresztül:
halláskárosodás
pajzsmirigy rendellenesség
fejfájás
szürke hályog
2. a tüdőn megy keresztül:
asztma
tüdőbetegség
szív koszorúér elmeszesedés
3. lábon megy keresztül:
rossz vérkeringés
reuma
érszűkületek
4. Kereszteződésben van a fejünk:
idegesség
alvási problémák
migrénes erős fejfájás
5. Hosszában benne fekszünk:
Parkinson kór
Szklerózis multiplex
leukémia
veseelégtelenség
érszűkület
6. Kereszteződés a mellkasunknál:
daganatok kialakulása az összes érintett szervnél
7. Kereszteződés a medencecsontnál
daganatok kialakulása az összes érintett szervnél

Érdekel, hogyan tudhatnád meg, hogy a fekhelyed alatt van-e káros sugárzás? Írj az info@s-capella.hu e-mail címre.

Share This