Érdekel a spiritualitás? Szeretnéd megismerni a számmisztikát, a karmát az alap spiritualitást? Olvasol, keresgélsz ilyen témakörökben, egyszóval elindultál ezen az úton. Szeretnél többet tudni?  Szeretnéd látóköröd gyarapítani, értékes, életszerű és életünk eseményeit megmagyarázó kérdésekre válaszokat kapni?

Miről is tanulhatsz nálunk?

Különböző tanfolyamainkon elsajátíthatod a spirituális területek alapjait: tanulhatsz számmisztikát, mely megmutatja a lehetőségeid, a képességeid, és a karmikus küldetésed lényegét.

Szeretnél a karmáról többet tudni? Szeretnéd megismerni, /nagy utazás, elhiheted/ hogy te, milyen karmikus küldetéssel érkeztél ebbe az inkarnációba?  A nagy felfedezés az, amikor már nem csak saját karmádat láthatod, hanem bepillantást nyerhetsz a családtagjaid: a gyermeked, a szüleid karmikus küldetéseibe is. Ezen a tanfolyamon sok benned lévő miértekre, választ kaphatsz. Ki kit tanít? Miért éppen ő tanít, gyakoroltat veled bizonyos feladatokat. Ha szeretnél tanulni a karmáról, akkor itt a helyed „Karma a mindennapokban” tanfolyamon.

Ha még nem érlelődött meg benned, hogy pontosan milyen irányba szeretnéd figyelmedet irányítani, még nem tudod, hogy mit akarsz tanulni, de azt tudod, hogy fejlődni szeretnél, akkor ajánlom a figyelmedbe a „Spirituális alapozó” tanfolyamot, a spirituális világ, alapjaiból kaphatsz egy csokor útravalót.

Ha az életed küldetését, tanításait, vagy leckéjét szeretnéd megismerni, megérteni, ami nem feltétlenül hozott karma, karmikus adósság, hanem tanító jellegű sorsfeladat ebben az inkarnációban. Akkor ajánlom a figyelmedbe a „Sors tanításai tanfolyamot.” Felteheted a kérdést: Mire jó nekem, ha tudom, ha ismerem, hogy miben áll a sorsom, és a sorsom tanítása? Egészen egyszerű erre a válasz: megértheted, hogy itt fejlődhetsz a legtöbbet spirituálisan, lelkileg, vagyis képes leszel járni a saját labirintusodat.

Minden tanfolyam gyakorlat orientált, az életből vett példákkal segítem a megértés. Az elvégzett tanfolyamok után egy alkalommal díjmentesen biztosítom az ismétlést azoknak akik szeretnék még alaposabban elsajátítani az újonan szerzett ismereteket.

A tanfolyamok kisebb csoportokban folyamatosan indulnak, várlak szeretettel! Figyeld az eseménynaptárt a weben vagy a Facebookon!  Az árakat megtalálod a tanfolyamok  leírásaiban. Szeretettel várom jelentkezésedet.
Hívj ha úgy érzed elérkezettnek látod az időt a fejlődéshez.

Sándor D. Marika

Telefon: 20/4646-109

e-mail: info@s-capella.hu

Facebook: https://hu-hu.facebook.com/SandorDMarika/

Share This