A Szaturnusz bolygó belépett a nyilas jegyébe. Miben érintheti a nyilasokat?
A Szaturnusz a sors és karma ura belépett a nyilas jegybe, december 23-án és itt tartózkodik 2017. december 17-ig. Három évre van szüksége, hogy végig járja a nyilas állatövi jegyet.
A Szaturnusz bolygóhoz tartoznak itt a földi inkarnációink során a struktúrák, a felépített rendszerek, a kötelességeink, a szorgalommal végzett munka, önfegyelem, kitartás és nem utolsó sorban az idő is.
A Szaturnusz mutatja a sors feladatainkat, az életünk nagyobb tanításait. A Szaturnusz bolygó három esztendőn keresztül most a nyilas emberek, és nyilas Ascendensű emberek életét alakítja át. A Szaturnusz, ahol megjelenik, ott mindig eltöröl, befejeztet, felszámoltat struktúrákat, vagy félig meddig működő dolgokat, melyekre a szülött számára a továbbiakban, a karmáját tekintve nincs szüksége. Mit jelent ez pontosan? A nyilasok és nyilas Ascendensűeknél lehetnek a következő három évben különböző életterületeken akár nagyobb átrendeződések is pl: munkahelyváltás, új szakma elsajátítása, vállalkozás felszámolása, vagy átalakítása, költözés, házasságkötés, vagy válás, esetleg szerettei elengedése is megtörténhet. A Szaturnusz csak annyit alakít át, strukturál a sorson, amennyire feltétlen szüksége van a szülöttnek a további karmája és élete szempontjából. A személyes elemzés, előrejelzés adhat pontosabb információt a változások irányáról.
A következő évi, személyes elemzésre megrendelést lehet leadni az elérhetőségeimen: info@s-capella.hu , vagy Facebookon üzenetben.

Share This