SkorpióA Skorpió embereket leginkább a szélsőségek és az intenzitás jellemzi. Ők nem csupán teszik a dolgukat, a mindennapokban, hanem hatalmas energiákat mozgatnak meg, akár pozitív módon, konstruktívan hatnak az életükre, vagy akár destruktív módon önpusztító jelleggel alakítják a jövőjüket. A skorpió emberek személyiségében ott van mindig az újjászületés lehetősége. Újjászületés, a poklok, a mélységek megtapasztalása után. Lényükben mindig van valami titokzatos, megfejthetetlen erő. Ők maguk is vonzódnak a titkokhoz, és azok kiderítéséhez. Tanulnivalója, a bizalom gyakorlása, és a dolgok az ideje múlt struktúrák elengedése. Hajlamos arra, hogy értelmetlenül ragaszkodjon emberekhez. Legnagyobb hibája lehet féltékenysége amely nem csupán a kapcsolataiban, hanem mások vagyonára, vagy akár kollegákra is kiterjedhet. Ez inspirálja, hogy ő is legalább úgy vagy jobban teljesítsen. A Skorpió szülöttnek nagyon fontos, hogy energiáit megfelelően irányítsa és teljes mértékben felhasználja., ne engedje stagnálni vagy kárba veszni. Irigylésre méltó képessége van a mélyreható elemző gondolkodás. Az biztos, hogy a problémák gyökeréig fog hatolni és kideríti a kiváltó okot. Szereti a mindennapjait munkával és érdekes dolgokkal telezsúfolni. A csupa energia Skorpiónak szüksége van az irányításra. Kapcsolataiban nagyon fontos a fogékony és nyílt partner. A szerelem bűvöletében élő Skorpió még akkor is kitart, amikor már nyilvánvaló, hogy partnere nem hozzávaló. Ebből fakadóan sajnos a bonyodalmak bekövetkeznek. Ilyenkor napvilágot láthat a Skorpió kegyetlen gyűlölködése is.

Szülőként nagyon fontos számára, hogy gyerekeiről mindent a tolakodás határán is túllépve megtudjon. Hajlamos ragszkodni ahhoz amit ő a leghelyesebbnek vél. Nagyon fontos, hogy nagyobb karriert befutó gyermekére ne legyen féltékeny. A Skorpió igényli az érzelmi és anyagi biztonságot. Időnként úgy tűnik, hogy minden energiáját a pénszerzésbe fekteti. A napi munka után még mindíg marad bőséges energia amelynek levezető csatornát kell találni. Különben az energiák könnyen fordulhatnak negatív irányba is. Szüksége van arra, hogy kényszer és nyomás alatt álljon. Jól megállja a helyét mérnökként a bányaiparban,. Született kutató és detektív.

Mit szeret a Skorpió szülött?

– a mélységeket megélni

– a sportokat

– a titkokat kiderítő elemzéseket

– a sokrétű munkát és elfoglaltságokat

– a bonyodalmakat

– ha a többitől túlteljesít

– a szenvedélyt

– a szigort alkalmazni

– érzelmi és anyagi biztonságot

– szellemi és fizikai próbatételeket

– kevésbé szabályozott ital és ételfogyasztást

Mit nem szeret a Skorpió szülött?

– mértéktartást az étkezésben

– a szexualitás hiányát

– ha lemarad a többiektől

– a semmittevést

– a tárgyilagos, józan beszélgetést

– magányt

Forrás: https://www.libri.hu/konyv/Parker-Asztrologia-9.html

Kedves Skorpió napjegyben született olvasó!

Bizonyára tudod, hogy a fent leírt jellemzőket teljesen felboríthatja az ascendens. Mi is az ascendens?  Az ascendens a születés pillanatában a Keleti horizonton felkelőben lévő állatövi jegy, amely nagyon fontos hatással van a személyiségre és a külső megjelenésünkre. Ennek okán az eseteket nagyon nagy részében az újságban leírt vagy a rádióban elhangzott napi, havi horoszkóp nem állja meg a helyét. Tudnod kell, hogy pontos képet csak úgy kaphatsz ha születési adataiddal (év/hó/nap/óra/perc) felkeresel egy asztrológust. 

 

Share This