Rák zodiákusA Rák szülöttek rendkívül érzékenyek és érzelmes emberek, a szó pozitív és negatív jelentésében is. Érzékenyek, könnyen sérülnek sértődnek, időnként vélt és valós sérelmeket tárolnak szívük mélyén. Legfontosabb dolog számukra a család. Egy rák nőnek az anyaság szerepe a legszentebb dolog az életben.
Gondos kodásra, törődésre születtek. Hajlamosak a családjukat oly mértékben szolgálni, hogy ezzel mártírrá válhatnak. Kitűnően működnek az intuícióik, hangulatuk időnként változhat. Tanulni valójuk, hogy hangulatváltozásaikat, és érzékenységüket megtanulják helyesen kezelni. Továbbá megértsék hol a határ az értelmes áldozathozatal és a mártír szerep között. Forrás: https://hu-hu.facebook.com/SandorDMarika

A Rák emberek fantáziája erős és eleven, de a képzelőerő és az érzelmek együttese, ha nem kellően irányítják, akkor állandó nyugtalankodást eredményezhet. Az elsők között szerepel az aggodalmaskodók listáján. Abban az esetben ha bízik egészséges intuiciójában és ösztöneiben, akkor a felmerülő gondok mérsékelhetők. Nagyon fontos, hogy a megérzések mellett fejlessze a logikus gondolkodást is. A rák elme az intuiciókra hagyatkozva működik a legjobban és ez kiváltképpen hasznos ha gyorsan kell döntést hoznia. Veleszületett kitartása és bátorsága átsegíti a nehézségeken.

A Rák szülötteknél jellemző, hogy egyik pillanatban madarat lehet velük fogatni, míg a másikban pedig mély depresszióba süllyed. Egyébként odaadó, figyelmes partner és mérhetetlen szeretet lakozik benne. Hajlamos partnerére éles, bántó megjegyzéseket zúdítani nem törődve azzal mennyire bántotta meg. Persze, ha ez fordítva történik, akkor hangot ad nem tetszésének. A családi légkör változása, azonnal nyomot hagy a hangulatán.

Vonzódik a humán pályákhoz is mint pl. az oktatás, ápolónő, nőgyógyász. Ezeken kívül nagyon jól boldogul az olyan szakmákban, ahol fejlesztheti és kiélheti a fantáziáját. A rák szülöttre jellemző a gyűjtögető hajlam, ami néha abban nyilvánul meg, hogy nem szívesen válik meg a pénzétől.

Mit szeret a Rák szülött?

– családját megvédeni

– csípősen beszólni

– gondoskodni másokról

– szeretni

– különleges dolgokat ajándékozni

– gyűjtögetni

– a rendetlenséget

– kényeztetni gyermekét

– elszántnak lenni

– a rendszeres ritmikus mozgást

– múltba tekinteni

– munkájában a folyamatosságot

Mit nem szeret a Rák szülött?

– az érzéketlen embereket

– ha nem olyan mértékben szeretik viszont

– visszafogni kritikáit

– az új kapcsolatokat

– ha a párja nem akar gyermeket

– a rendet

– szórni a pénzt

– életstílusán változtatni

Forrás: https://www.libri.hu/konyv/Parker-Asztrologia-9.html

Kedves Rák napjegyben született olvasó!

Bizonyára tudod, hogy a fent leírt jellemzőket teljesen megváltoztathatja az ascendens. Mi is az ascendens?  Az ascendens a születés pillanatában a Keleti horizonton felkelőben lévő állatövi jegy, amely nagyon fontos hatással van a személyiségre és a külső megjelenésünkre. Ennek okán az eseteket nagyon nagy részében az újságban leírt vagy a rádióban elhangzott napi, havi horoszkóp nem állja meg a helyét. Ne képzeld, hogy van jobb és van rosszabb napjegy. Mindenki meghatározott céllal született és mindenkinek más a nehezítése, még ha a Te szemszögedből nem is látszik

. Tudnod kell, hogy pontos képet csak úgy kaphatsz ha születési adataiddal (év/hó/nap/óra/perc) felkeresel egy asztrológust. 

https://s-capella.hu/elerhetosegek/

https://www.facebook.com/SandorDMarika/

Share This