A számmisztika segíthet meglátni az élet és sorsfeladatainkat az inkarnációnk küldetését. Az 1-9 ig terjedő alapszámok, valamint a mesterszámok rezgéseivel, jelentéstartalmukkal leírható minden jelenség, folyamat, ami az Univerzumban történik. A számokhoz rendelhető speciális rezgés tartomány mutatja meg az inkarnálódó lélek sorsfeladatait, küldetését.

Megismerkedhetsz a mesterszámokkal és útmutatást kapsz miként lehet jól megélni. A számmisztika éppúgy, mint az asztrológia önismereti utunkat járva jól használható eszköz lehet számunkra.

A sors úgy hozta, hogy változtatni szeretnéd (kell) a nevedet? Gondolj arra, hogy nem mindegy milyen rezgésű lesz a neved, küldetésedet segítő vagy éppen ellened működő, akadályozó. A számok rezgésének részletes megismerésével elősegítheted fejlődésedet és életedet harmonikusabbá teheted.

Számmisztika - A számok fája.

A számmisztika segítségével Ismerőseid, kapcsolataid, barátaid valódi kendőzetlen személyíségére láthatsz rá. A mindennapokban a munkahelyeden, a családban valódi útmutató, térkép lehet, hogy minél sikeresebben és harmónikusabban tudjad működtetni kapcsolataidat.

Amikor már ismered és érted a számok, betűk rezgését, akkor már könnyebben tudsz hozni döntést számodra fontos kérdésekben, mint Pl. párkapcsolat vagy munkahely stb.

Megtudhatod, hogy milyen életfeladatok várnak rád egyes számok, karakterek rezgésének hiánya vagy többlete esetén. Azonnal világossá fog válni és összecseng a jelen valóságoddal. Ekkor fogod érezni amit már biztos sokszor hallottál, hogy „semmi sem történik véletlenűl”

A számmisztika tanfolyam anyaga: (amit az induláskor megkapsz)

  • 1-9-ig az alapszámok értelmezése
  • ismerkedés a Püthagoraszi számtáblával (betűk és a hozzátartozó rezgések)
  • számokban rejlő feladataink
  • élet és sors feladataink összessége
  • névváltoztatás hatásai
  • mesterszámok értelmezése

Elvégzését követően képes leszel saját magadnak és másoknak a számmisztikai elemzését elkészíteni. Sorfeladatainkat, hiányosságainkat kitudod elemezni, vagyis egy önismerethez juthatsz.

 

Számmisztika - A számok köre.

 

Kedves Érdeklődő!
A tanfolyam 6 alkalmas, összesen 12 órás és minden hónapban egyénileg és csoportban is indul.
Az eseménynaptárban megjelölt kezdési időpontok létszám függők.
Tanfolyamot már két fő jelentkezése esetén is elkezdjük.
Szeretettel várom jelentkezésedet.
Hívj ha úgy érzed elérkezettnek látod az időt a fejlődéshez.

A tanfolyam ára: 24.000 Ft
Üdvözlettel: Sándor D. Marika
Telefon: 20/4646-109
e-mail: info@s-capella.hu
Facebook: https://hu-hu.facebook.com/SandorDMarika/

Share This