Vízér sugárzás

Érdekel, hogyan tudhatnád meg, hogy a fekhelyed alatt van-e káros sugárzás? Írj az info@s-capella.hu e-mail címre, vagy hívj a 20/9120-177 telefonszámon.
Tudtátok, hogy a kútásók többsége még ma is a régi pálcás módszerrel keresi meg a földben rejlő vízereket? Nagyon érdekes, hogy még most is olyan mérési módszert alkalmaznak a kút helyének a kijelölésére, mint amit Krisztus születése előtt 2000 évvel is használtak.
Mit is nevezünk vízérnek?
Tudtátok, hogy a kútásók többsége még ma is a régi pálcás módszerrel keresi meg a földben rejlő vízereket? Nagyon érdekes, hogy még most is olyan mérési módszert alkalmaznak a kút helyének a kijelölésére, mint amit Krisztus születése előtt 2000 évvel is használtak.
Mit is nevezünk vízérnek?
A földalatti vízzáró rétegek között különböző irányban és sebességgel áramló, szivárgó vizet nevezzük vízérnek. A vízérsugárzás intenzitása függ az áramló víz sebességétől, mennyiségétől és hogy, milyen arányban tölti ki a medret. Nyilván más a rezgéstartama a hegyoldalból alázuhanó vagy a sík területen folyó víznek. Dr. Henrich fizikus 1932-ben megfigyelések és mérések alapján megállapította, hogy a sugárzás rezgés frekvenciája 1,8 Hz körül van.
A kutak vízhozama annál jobb minél több vízér keresztezi egymást. A fúrást célszerű pont a kereszteződésbe végezni.
Amint a fenti mondatokból is kitűnik a vízér számunkra kedvező hatása a jó hozamú kutakban nyilvánul meg. Igen ez nagyon jó, de mi a helyzet akkor, ha a vízér felett fekszünk?
Egyértelműen kijelenthetjük, hogy veszélyes az emberre, mert a frekvenciatartományuk a szerveink működési frekvenciatartományába esik.
A vízerek polaritása változó, attól függ, hogy egyszeres vagy kettős vízerekről van szó. A semleges, vagy nagyon enyhén pozitív sugárzás nem okoz problémát. A kettős vízér esetében a kereszteződésben felerősödik a pozitív polaritás frekvenciája, ami sejtburjánzást eredményezhet, azaz daganatos megbetegedést okozhat.
Amennyiben hosszában átszeli testünket a vízérsugárzás, akkor képes a vérnyomásunkat is változtatni. Pl. ha a vízér a fejünk irányából halad a lábunk felé, akkor leviszi a vérnyomást, ellenkező esetben pedig felviszi a vérnyomásunkat.
Milyen betegségeket okozhatnak a vízerek:
1. a fejen megy keresztül:
halláskárosodás
pajzsmirigy rendellenesség
fejfájás
szürke hályog
2. a tüdőn megy keresztül:
asztma
tüdőbetegség
szív koszorúér elmeszesedés
3. lábon megy keresztül:
rossz vérkeringés
reuma
érszűkületek
4. Kereszteződésben van a fejünk:
idegesség
alvási problémák
migrénes erős fejfájás
5. Hosszában benne fekszünk:
Parkinson kór
Szklerózis multiplex
leukémia
veseelégtelenség
érszűkület
6. Kereszteződés a mellkasunknál:
daganatok kialakulása az összes érintett szervnél
7.     Kereszteződés a medencecsontnál
daganatok kialakulása az összes érintett szervnél

Érdekel, hogyan tudhatnád meg, hogy a fekhelyed alatt van-e káros sugárzás? Írj az info@s-capella.hu e-mail címre.

Újhold közeleg!

Közeledő fontos Hold eseményünk az újhold lesz szeptember 01.-én 11:04-kor. Ezt az újholdat egy gyűrűs napfogyatkozás is kíséri, ez egy részleges napfogyatkozás, ami Afrika egyes részeiről és az Indiai-Óceánról lesz látható.
Mit jelent ez számukra? Az újhold fázisának mindig hatalmas teremtő, elindító energiái vannak. A Szűz újholdra felállított égi térkép most azonban mégsem ezt mutatja, az elindítások, az újrakezdések, és a teremtő energiák még egy ideig lassítva, akadályoztatva vannak, így jó esetben azt vehetjük észre hogy állnak a folyamatok, stagnálnak az energiák körülöttünk. Az újhold energiáiban most nincsenek jelen ezek a bőséges, és áldásos elindító energiák. Ezt azt jelenti, hogy ha elakadtunk a céljainkban, akkor legyünk türelemmel. Az időre és a türelemre van most nagy szükség, A gyűrűs napfogyatkozás azt jelenti, hogy a Hold részben eltakarja a Napot, analógiákban értelmezve az érzéseink elnyomják, elhomályosíthatják a tudatot, a józan ítélőképességet. Az érzéseink, irányíthatnak, kevésbé látjuk ilyenkor józan ésszel a dolgainkat, ez igazán nyomasztó lehet, pesszimistán láthatjuk a dolgainkat. Tudnunk kell azt, hogy ezek a hatások sem állandósulnak, egy ideig vannak még jelen, a másik fontos tényező, hogy minden embernél különböző módon nyilvánulhatnak meg ezen hatások is. Különösen a nyilas, halak, és az ikrek emberek érzékelhetik ezeket. Tanácsos Újhold előtt, és újholdkor is tisztításokat, meditációkat végezni, negatív érzéseinket, kétségeinket, félelmeinket próbáljuk meg elengedni, kiengedni magunkból. Töltsük fel magunkat szép élményekkel, szép gondolatokkal, hallgassunk zenét, meditáljunk, és végezzünk minden olyan tevékenységet, ami örömet, megnyugvást jelent számunkra.

Telihold

Az októberi hónap teliholdja lesz 16.-án, vasárnap 06:23-kor.
Ez a telihold a Kos jegyében jön létre, a Kos szülöttek számára lehet igazán fontos időszak. Telihold napján, és előtte való napon is már érződik a hatása. Extrém mennyiségű feszültséget, nyugtalanságot hozhat ez telihold, hiszen több kifejezetten kellemetlen fényszög is kifejti hatását, ekkor. A tudatos érzékelés, a tudatosság hiánya miatt, hirtelen kicsúszhat a kezünkből az irányítás.
Ajánlatos az élet minden területén, különösen a közlekedésben türelmesnek lenni, és keresni az emberekkel való kapcsolatainkban is az együttműködést. A legfontosabb üzenetei ennek a teliholdnak az önfegyelem, türelem. Kos teliholdkor és az előtte lévő napon, szombaton is már a leghatásosabb masszázs a fej masszázs lehet. Igyunk előtte egy csésze citromfű teát!

Szaturnusz a nyilas jegyében

A Szaturnusz bolygó belépett a nyilas jegyébe. Miben érintheti a nyilasokat?
A Szaturnusz a sors és karma ura belépett a nyilas jegybe, december 23-án és itt tartózkodik 2017. december 17-ig. Három évre van szüksége, hogy végig járja a nyilas állatövi jegyet.
A Szaturnusz bolygóhoz tartoznak itt a földi inkarnációink során a struktúrák, a felépített rendszerek, a kötelességeink, a szorgalommal végzett munka, önfegyelem, kitartás és nem utolsó sorban az idő is.
A Szaturnusz mutatja a sors feladatainkat, az életünk nagyobb tanításait. A Szaturnusz bolygó három esztendőn keresztül most a nyilas emberek, és nyilas Ascendensű emberek életét alakítja át. A Szaturnusz, ahol megjelenik, ott mindig eltöröl, befejeztet, felszámoltat struktúrákat, vagy félig meddig működő dolgokat, melyekre a szülött számára a továbbiakban, a karmáját tekintve nincs szüksége. Mit jelent ez pontosan? A nyilasok és nyilas Ascendensűeknél lehetnek a következő három évben különböző életterületeken akár nagyobb átrendeződések is pl: munkahelyváltás, új szakma elsajátítása, vállalkozás felszámolása, vagy átalakítása, költözés, házasságkötés, vagy válás, esetleg szerettei elengedése is megtörténhet. A Szaturnusz csak annyit alakít át, strukturál a sorson, amennyire feltétlen szüksége van a szülöttnek a további karmája és élete szempontjából. A személyes elemzés, előrejelzés adhat pontosabb információt a változások irányáról.
A következő évi, személyes elemzésre megrendelést lehet leadni az elérhetőségeimen: info@s-capella.hu , vagy Facebookon üzenetben.

Mérlegekre mosolyog a szerencse

Szeptember 09-én 13:00-kor Naprendszerünk legnagyobb bolygója a Jupiter belép a Mérleg jegyében. Ott tartózkodik 2017. októberéig, vagyis egy bő esztendő kell hozzá, hogy végig járja a mérleg jegyét.
Mit jelent ez?  Az asztrológiában a Jupiterhez társítják a szerencsét, a kiteljesedést, a bőséget, a gyarapodást. Mindannyiunk számára mást és mást jelent a szerencse, a bőség. Spirituális szinten a szerencse valódi magyarázata, hogy megtaláljuk az életünk során mindazt, ami örömmel, boldogsággal tölt el bennünket, amiben valóban megtaláljuk a kiteljesedésünk lényegét. Amikor az Univerzum, a Teremtő gondoskodik rólunk azzal, hogy figyel ránk, lehetőségként kapunk arra, hogy gyarapodjunk, gazdagodjunk: szellemileg, lelkileg, vagy akár anyagilag is. Ilyenkor utak nyílnak meg előttünk, a figyelmes ember meglátja ezen utakat, és természetesen vannak, akik nem veszik a fáradtságot, hogy elinduljanak, vagy keményen dolgozzanak ilyen utakon. Most ebben a bő egy esztendőben a mérlegek számíthatnak elsősorban az Univerzum Gondviselésére, legyenek résen, hiszen ezen idő alatt valami új dologban kezdhetnek: ez lehet egy tanulás, tanfolyam, vállalkozás, vagy egy új munkahely. Új építő jellegű barátokra is találhatnak ilyenkor, akik lelkileg támogatják őket. Bármilyen formában is jön a gyarapodást szolgáló lehetőség, a  dolguk vele, hogy észrevegyék, induljanak el, és fáradtságot, vagy munkát, nem kímélve tegyék a dolgunkat.
A gyümölcs beérik, és talán évekig táplálhatja őket bőséggel.
De ne feledjétek legyetek mindenért HÁLÁSAK!

Merkúr hatásai

Merkúr hatásai

Miben hátráltathat a Merkúr hátráló mozgása 2015 január 22.-febr.13. között?
Milyen hatásokra számíthatunk?
A Merkúrhoz tartozik az asztrológiában az információ áramoltatás, kommunikáció, a kisebb hivatalos ügyek, a szerződéskötések és megállapodások. Az utazások és a kereskedelem is.A Merkúr, amikor a földről nézve hátráló mozgást végez, abban az időszakban nem tanácsos fontos szerződéseket, megállapodásokat kötni, mert zavarok késések félreértések nehezíthetik ezen ügyeink pozitív megvalósulását. Ilyenkor a hivatalos ügyeink intézésében is félreértést, lassítást okozhat a hátráló Merkúr, az utazások alkalmával pedig lekéshetjük a járatot stb. Ezen félreértések február közepére tisztázódhatnak és rendeződhetnek. A különböző emberi kapcsolatainkban is törekedjünk ezen időszakban a pontos kommunikációra, és legyünk türelemmel a hivatalos ügyek intézésében.

Hartmann sugárzás

Hartmann sugárzás

Ezt a sugárzást úgy képzeljétek el, hogy Észak – Déli és Kelet – Nyugati irányba körbehálózza a földet, így hoz létre térrács rendszert.  Ezek a sávok legalább 30 cm szélesek. Az É – D sávok egymáshoz képest 1,9 méterre, míg a K – Ny-i sávok 2,5 méterre helyezkednek el.
Ezt a sugárzást úgy képzeljétek el, hogy Észak – Déli és Kelet – Nyugati irányba körbehálózza a földet, így hoz létre térrács rendszert.  Ezek a sávok legalább 30 cm szélesek. Az É – D sávok egymáshoz képest 1,9 méterre, míg a K – Ny-i sávok 2,5 méterre helyezkednek el.
A lenti ábrán látható,  hogy miként célszerű elképzelni. A zöld háttérben levő terület az ágyat jelképezi. Nos, aki az ágy jobboldalán fekszik az biztos, hogy nem egészséges és rendszeres orvosi kezelésre szorul. A lenti fekvő pozíció a következőket okozhatja: alvás zavarokat, menstruációs zavarokat, petefészek gyulladást, meddőséget, hólyag és méhnyálkahártya gyulladást, allergiát, cukorbetegséget, gerincproblémákat, ciszták kialakulását stb. Számtalan problémát eredményezhet attól függően, hogy melyik testrészt hogyan éri. Hartmann sugárzás

Érdekes jelenség, hogy az elektromos gépek sem szeretik ha Hartmann sávba helyezzük, mivel a sugárzás elektromágneses hatása megzavarja működésüket.
Tudtátok, hogy a macskák szeretik a Hartamann kereszteződéseket? A kutyák viszont ösztönösen nem feküdnének ilyen helyre. Mi viszont sajnos bizony belefekszünk.
Következő cikk a Curry sugárzás lesz.

Földsugárzások

Mi is az a földsugárzás? Miért káros, holott senki nem beszél róla?
Köztudott azok körében akik foglalkoznak vele, hogy a föld sugárzásokat bocsájt ki magából.
Mi is az a földsugárzás? Miért káros, holott senki nem beszél róla?
Köztudott azok körében akik foglalkoznak vele, hogy a föld sugárzásokat bocsájt ki magából.
Ezek a sugárzások komoly hatással vannak a szervezetünkre, életfunkcióinkra. A föld belsejéből a földfelszínen keresztül a világűr felé irányuló sugárzások negatívan befolyásolják egészségünket. Ezek a térhullámok felerősödnek, koncentrálódnak a geológiai törésvonalak, vízerek, érctelepek fölött.
A földsugárzások hozzátartoznak az életünkhöz, de túlzott koncentrált jelenléte egészségi állapotunk alakulásában megbetegítő faktor lehet.
Felmerül a kérdés, hogy miért?
A földsugárzásokat vannak akik érzékelik, de többségünk nem. Ezért sajnos anélkül, hogy észrevennénk oda tesszük az ágyunkat a földsugárzás fölé. Ennek negatív következményét az idő múlásával egyre jobban fogjuk tapasztalni, mint pl. migrénes fejfájás, alvászavarok, magas vérnyomás, szemproblémák, meddőség, rákos megbetegedések, allergia és még sorolhatnám. Érdemes komolyan venni.
A földsugárzások fajtáiról, hatásaikról a következő cikkben írok.
Figyeljétek a Facebookon!

Földanya havának asztrológiai eseményei

Szeptembert a régi kalendáriumok Földanya havának, vagy Szent Mihály havának is nevezik. Földanya havában a legnagyobb ünnep Földanya tiszteletére, az Őszi Napéjegyenlőségek ünnepei. A régi korok emberei, akik tisztelték és értették a természet ciklusait, működését, ilyenkor szeptemberben az Őszi Napéjegyenlőségkor hálájukat, örömüket fejezték ki a Földanyának, hogy ebben az évben sem hagyta őket éhezni a Föld.
Az ember kemény munkáját tette hozzá, a Földanya pedig bőséggel látta el az embereket, így lett gabona is, ami a következő évig kitartott, jó időjárás mellett. Szeptember a szüret, a betakarítás ideje, a munka gyümölcsét learatjuk, a Földanya ellátott minket minden jóval. Minden évben az őszi Napéjegyenlőségekkor ezért adunk hálát. Az őszi Napéjegyenlőség idén 22. -én 16 óra 22 perckor lesz.
Ezen a napon a nappalok, és az éjszakák egyenlő hosszúak. A fény és a sötétség egyenlőségben van. Innentől kezdve a fény, a nappalok időtartama még kevesebb lesz, a sötét órák száma az éjszakák hosszabbak lesznek, egészen a téli Napéjegyenlőség időpontjáig. Az északi féltekén a természet megy pihenni, nem hal meg csak visszahúzódik, pihen. Az őszi napéjegyenlőségtől a téli napfordulóig az embernek is hasznos, a meglévő napi munkája mellett a pihenés, a meditációk. Szeptemberben a legnagyobb eseményünk az őszi Napéjegyenlőség előtti telihold. Telihold 16.-án lesz 21:08-kor. Ez egy holdfogyatkozással kísért Halak jegyében megtörténő telihold lesz. A telihold energiái beteljesítő energiák, ennél a teliholdnál leginkább a munkánkra, a szolgálatainkra, a karmikus terheinkre kérhetünk áldást, pozitív megoldást beteljesedést.
Ennél a teliholdnál, illetve előtte 1-2 nappal is már különösen jól tudja kifejteni áldásos hatását a nyirokmasszázs, és a talpmasszázs, a reflexológia is! Telihold előtt ne felejtsétek el megtisztítani a kristályaitokat, és feltölteni őket a telihold energiáival! Nézzetek utána, hogy melyik kristályt lehet ilyenkor feltölteni.

 

Fogyó Holdfázis

Fogyó holdfázis végén vagyunk- elengedés, a befelé fordulás a meditáció, belső önvizsgálat ideje ez. Febr. 20-án kedden lesz vízöntő újhold, addig a tart  ez a fogyó holdfázis. A vízöntő újhold 20-án kedden 14:14-kor lesz. Mint minden újholdkor, ekkor is százszoros energiák vannak jelen a teremtés folyamatában itt a földön. Az új dolgok új célok elindítására azonban még sem a legkedvezőbb időszak ez az újhold, hiszen két fényszög kapcsolat is lassítja a teremtő folyamatokat most. Minden esetre, arra jó ez az újhold, hogy személyiségünk szabadsághoz való igényén elgondolkodjunk.

 

Share This

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás