Nyilas

A nyilas emberek jövő orientált, optimista emberek.  A nyilas tüze hatja át személyiségüket, ez adja a belső hitüket. Életük során az értékeket keresik anyagilag, vagy szellemileg. Vidám, társaságkedvelő emberek, készek bármikor akár egy nagyobb utazásra is indulni, hiszen nagy bennünk a felfedezésekre való igény. Gondolkodásukra jellemző, hogy nagyban gondolkodnak, összefüggéseiben látják a dolgokat, és a világtörténéseit. Kihívások nélkül nem lehet teljes a Nyilas szülöttek élete. A célok elérését követően már a következőn gondolkodik. A nyilas szülöttet a jövő érdekli. Nagyon sokoldalú, az unalmas robot munkát nem neki találták ki. Ez pedig gyakran vezet oda, hogy az egyik feladatot még be sem fejezte és már belekezdett a másikba. Gyors helyzetfelismerő képességgel rendelkezik. Sok esetben az apróságokra nem tud kellő hangsúlyt fordítani, ami problémákat okozhat az életében.

A nyilas szülött nehezen viseli a fizikai és a kapcsolati zártságot. Szemelyisége nem tűri a személyes szabadságát érintő korlátokat. Az észszerű szabályokat hajlandó elfogadni. A pénzkeresés önmagában számára nem túlzottan fontos. Általában a szükséges anyagiakat mindig előteremti. Többnyire fejlődését segítő anyagi javakra fordítja keresetét és nem mutatós tárgyakra, eszközökre. A siker eléréséhez sok esetben a rövidebbik utat választja, pedig ez súlyos tévedésekhez vezethet. Nem túlzottan ambiciózus társadalmi helyzetét és beosztását illetően. Túláradó szexualitással rendelkezik, de nagyon hamar ráun arra a partnerre, aki csak a szexuális igényét elégíti ki.

Mit szeret a Nyilas szülött?

– egyszerre több  tevékenységet végezni

– szereti a kihívásokat

– a változásokért rajong

– a humort

– a függetlenséget

– partnerében az intelligenciát

– szülőnek lenni

– a kalandokat

– az elért sikereket

– a kiadós étkezéseket

– a mozgást (akár sportszerűen is)

Mit nem szeret a Nyilas szülött?

– a monotonitást

– a céltalanságot

– a részleteket

– a zártságot

– a szabályokat

– zsúfolt , kis méretű helyeket

– a behatárolt beszélgetéseket

 Forrás: https://www.libri.hu/konyv/Parker-Asztrologia-9.html

Kedves Nyilas napjegyben született olvasó!

Bizonyára tudod, hogy a fent leírt jellemzőket teljesen felboríthatja az ascendens. Mi is az ascendens?  Az ascendens a születés pillanatában a Keleti horizonton felkelőben lévő állatövi jegy, amely nagyon fontos hatással van a személyiségre és a külső megjelenésünkre. Ennek okán az eseteket nagyon nagy részében az újságban leírt vagy a rádióban elhangzott napi, havi horoszkóp nem állja meg a helyét. Tudnod kell, hogy pontos képet csak úgy kaphatsz ha születési adataiddal (év/hó/nap/óra/perc) felkeresel egy asztrológust. 

https://s-capella.hu/elerhetosegek/

https://www.facebook.com/SandorDMarika/

Share This