Mérleg horoszkópA Mérleg szülöttek kedves, társaságkedvelő emberek, akiknek lényeges, hogy párkapcsolatban éljenek. Szükségük van, önmagukkal kapcsolatban a mindennapi visszajelzésekre a párjuktól. A harmónia, a békesség fenntartásáért nagyon sokat tesznek. Tanulnivalójuk az életük során, hogy merjék megvívni a harcaikat, merjék felvállalni a konfliktusokat. Hajlamosak arra, hogy nem vállalják fel a konfliktusokat, a békesség fenntartása érdekében. Forrás:https://hu-hu.facebook.com/SandorDMarika

A Mérleg szülött legfontosabb ismérve, hogy a kiegyensúlyozottságra és a harmóniára törekszik. Boldogságához mindenekfölött igényli a békés, vitáktól és túlzott feszültségtől mentes életet. Akár áldozatvállalásra hajlandó a béke és a nyugalom érdekében, ezért könnyen félrevonul ha a problémákkal szembetalálkozik. Biztos, hogy nem fogja elkötelezni magát egyik fél mellet sem. Távol álljon tőle, hogy bárkit is megbántson. A legtársasabb lény, párkapcsolat nélkül számukra nincs élet. Számára az a tökéletes boldogság, ha megoszthatja életét másokkal.

Ezzel a jeggyel gyakran társítják a lustaságot és puhányságot, pedig ez nem így van. Az lehet, hogy a Mérleg jegy szülött nem kedveli a nehéz, piszkos munkát, de semmiképpen nincs híján a fizikai erőnlétnek, különösen ha kreativitását kell beletennie.

Életében legfontosabb a közvetlen kapcsolat. Mindaddig kiegyensúlyozatlan, amíg ezt sikeresen el nem éri. Annak ellenére, hogy a békességet szereti, gyakran provokál vitát. Így teszi próbára társa érzelmeit. Így akar meggyőződni, hogy a kapcsolatuk tökéletes. Szeretik a luxust és a kényelmet. Hajlik a túlzott nagyvonalúságra. Nem szereti az akadékoskodó, zsémbes embereket, a rabszolgahajcsár főnököt, aki nem hagyja saját tempójában dolgozni.

 

Mit szeret a Mérleg szülött?

– a kiegyensúlyozottságot

– a nyugalmat és a békességet

– a romantikus embereket

– a társas életet

– a kreatív munkákat

– meghallgatni a barátok problémáit

– nagylelkűnek lenni

– kedveskedni

– a luxust és a kényelmet

– a zsíros ételeket és az édességet

– a boldogságot (nyilván ezt nem csak Ő kedveli)

 

Mit nem szeret a Mérleg szülött?

– a sablonos, unalmas embereket

– az elszigeteltséget

– a szótlanságot

– a feszültséget a kapcsolataiban

– a puritán életet

– dönteni

– a vitákat

– a rabszolgahajcsár főnököket

– ha kizökkentik a ritmusából

Forrás: https://www.libri.hu/konyv/Parker-Asztrologia-9.html

Kedves Mérleg napjegyben született olvasó!

Bizonyára tudod, hogy a fent leírt jellemzőket teljesen megváltoztatja az ascendens. Mi is az ascendens?  Az ascendens a születés pillanatában a Keleti horizonton felkelőben lévő állatövi jegy, amely nagyon fontos hatással van a személyiségre és a külső megjelenésünkre. Ennek okán az eseteket nagyon nagy részében az újságban leírt vagy a rádióban elhangzott napi, havi horoszkóp nem állja meg a helyét.

Ne képzeld, hogy van jobb és van rosszabb napjegy. Mindenki meghatározott céllal született és mindenkinek más a nehezítése, még ha a Te szemszögedből nem is látszik.Tudnod kell, hogy pontos képet csak úgy kaphatsz ha születési adataiddal (év/hó/nap/óra/perc) felkeresel egy asztrológust.

https://s-capella.hu/elerhetosegek/

https://www.facebook.com/SandorDMarika/

 

Share This