A „Négyoszlopos sorselemzés” Kínából származik, ott több ezer éves múltja van, a Kínai kultúra szerves része, csakúgy, mint a Feng Shui. A kínaiak nagy események előtt fontosnak tartják, kiválasztani az erre legmegfelelőbb napot, ilyen nagy események lehetnek pl: esküvő, szerződés aláírás, költözés.

A Kínai metafizikai rendszer alapját az öt elem tana képezi. Erre épül a Kínai Négyoszlopos sorselemzés is, melynek elkészítéséhez szükség van a pontos születési adatokra, év, hónap, nap, óra és perc,   A horoszkóp mindössze nyolc karakterből áll. A „négyoszlopos sorselemzés” jól használható karakter elemzésre és előrejelzésre egyaránt, illetve személyre szabott útmutatást kaphat a szülött abban az esetben, ha bizonyos életterület elakad, nem működik, ilyenkor mindig az öt  elem egyensúly kibillenésről van szó. Az ősi kínai rendszer az egyensúly visszaállítását tarja fontos feladatnak. Az egyensúly visszaállításával, az addig elakadt, megrekedt  életterületek is  fejlődésnek indulhatnak.

Az előrejelzés segít abban, hogy a jövőben mivel foglalkozzunk, mire összpontosítsunk, mibe tegyünk energiát, hogy egyensúlyban működjünk.

Share This