Az egyik legérdekesebb fogalom, amelyet mindannyian elrontunk az életünkben előbb vagy utóbb a „karma”. smile Valójában olyan fontos tanítás, amely a világ számos vallásában szerepel, mint például a Buddhizmus, a Hinduizmus és a Taoizmus. De mi a valóságos karma és hogyan befolyásol bennünket? Törvénye szerint minden gondolat, érzésünk, vágyunk, választásunk, cselekvésünk és reakciónk valamilyen hatással van jövőnkre. Egészen szó szerint a gondolataink a valóságunkat alakítják. Ez azt jelenti, hogy a hely, és a helyzet ahol most találod magad, a múltbeli gondolataid, érzéseid és döntéseid eredménye. Képzeld csak el, hogy ok okozati összefüggések eltérő energiákat hoznak létre, amelyek hosszú idő után (nem egy emberöltő alatt) kiegyenlítődésre törekszenek. Vajon az utcában kéregető ember valamelyik életében gazdag volt és lenézte a szegényeket?  Lehetséges ez? Mit gondolsz, Te a karmádért mit tettél? Jó úton tartasz? A tanfolyam elvégzését követően biztosan tudni fogod.

Miről lesz szó a karma tanfolyamon?

Karmikus feladataink értelmezése a horoszkóp a Felszálló és Leszálló Holdcsomópont, azaz Karmikus tengely alapján. A karmát jelölő életterületek, mint küldetéseink a mindennapokra. Előző életeinkből hozott viselkedés és gondolkodásminták elemzése valamint jelen inkarnációnk küldetése.

  • Honnan jöttünk és mi a helyes út?
  • Milyen hozott karmánk van?
  • Hogyan tudom helyesen megélni?
  • Lehet-e változtatni?

Hogyan tudom hasznosítani?

Amikor befejeztük a tanfolyamot, akkor a kapott táblázat segítségével képes leszel meghatározni a karmikus tengely pozícióját a saját és a mások születési adataiból. (nem szükséges óra és perc) Ezáltal a hozott karma és a karmikus küldetés világossá válik. A karma tengely elemzés egy kisebb szelete a teljes karma értelmezésnek.

 

Karma

  Forrás: https://phototour.pro/topics/buddizm/nid_37/

 

Kedves Érdeklődő!

A tanfolyam 3 x 2 órás és minden hónapban egyénileg és csoportban is indul.
Az eseménynaptárban megjelölt kezdési időpontok létszám függők.
Tanfolyamot már két fő jelentkezése esetén is elkezdjük.
Szeretettel várom jelentkezésedet.
Hívj ha úgy érzed elérkezettnek látod az időt a fejlődéshez.

A tanfolyam ára: 12.000 Ft
Üdvözlettel: Sándor D. Marika
Telefon: 20/4646-109
e-mail: info@s-capella.hu
Facebook: https://hu-hu.facebook.com/SandorDMarika/

Share This