Munkahelyeknek, cégeknek HR menedzsment részére, humánerőforrás tanácsadás. Munkaerő analízis.

Az asztrológia és numerológia, e két ősi tudomány segítségével jól használható elemzést kaphatunk, arról hogy a meglevő vagy leendő dolgozónk, milyen képességekkel, kvalitásokkal rendelkezik, mit várhatunk tőle a munkakapcsolatunk során.

Az elemzés feltárja egy adott dolgozóról, hogy konstruktív módon képes-e csapatban dolgozni. Személyisége és képességei révén csapatépítő munkaerő, vagy inkább egyedül hozza ki magából a lehető legtöbbet.

A mai korban a munkahelyeken hatalmas teljesítményt nagy munkabírást, önállóságot várnak el a munkáltatók a munkavállalóktól, ez pedig hosszútávon stresszt okoz.

Az emberek stresszhez való viszonya más és más. A negatív stressz nem motivál, alacsonyabb teljesítményt eredményez.

A munkaerő analízis segítséget nyújt abban is, hogy az adott személy alkalmas–e vezető beosztásra, mennyire rugalmas, a gondolkodásban, a munkaköréből adódó kérdések eldöntésénél.

Továbbá kreativitását mennyire képes használni a probléma megoldásban, az adott munkakörön belül.

Munkabírás tekintetében alkalmas-e az adott feladatra, beosztásra. Szellemi és fizikai energiáit egyenletesen hosszútávon vagy egyenetlenül használja –e.

Kommunikációs képességek terén is pontos képet kaphatunk a munkavállaló gondolkodásával, önkifejezésével kapcsolatban. Kiderül, hogy képes-e nagyba gondolkodni, a munkával, tervezéssel szervezéssel kapcsolatos folyamatokban. Összefüggéseket látja-e, vagy csak egy szeletet lát a tortából. Képes-e nagyobb összefüggéseiben látni a folyamatokat a beosztásán belül és a cég működésén belül vagy sem. Inkább részleteiben látja és analizálja a folyamatokat, és a megoldásra váró feladatokat.

A keleti országokban az emberi erőforrások ilyen módú analízisének és tanácsadásának hagyománya van.

Kedves Érdeklődő!

A lenti elérhetőségek közül bármelyiken felveheted velem a kapcsolatot. Nyugodtan hívj ha úgy érzed szükséged lenne még információra.

Üdvözlettel: Sándor D. Marika
Telefon: 20/4646-109
e-mail: info@s-capella.hu
Facebook: https://hu-hu.facebook.com/SandorDMarika/

Share This