Ezt a sugárzást úgy képzeljétek el, hogy Észak – Déli és Kelet – Nyugati irányba körbehálózza a földet, így hoz létre téHartmann sugárzásrrács rendszert. Ezek a sávok legalább 25-50 cm szélesek. A sáv szélesség függ az időjárástól is. Az É – D sávok egymáshoz képest 1,9 méterre, míg a K – Ny-i sávok 2,5 méterre helyezkednek el.
Az ábrán látható,  hogy miként célszerű elképzelni. Fontos megemlíteni, hogy a Hartmann sáv képes rövid távon felvenni a 20%-on belüli szögeltérés irányát. Az épületet, vagy létesítményt elhagyva ismét felveszi a korábbi irányt. A zöld háttérben levő terület az ágyat jelképezi. Nos, aki az ágy jobboldalán fekszik az biztos, hogy nem egészséges és rendszeres orvosi kezelésre szorul. A lenti fekvő pozíció a következőket okozhatja: alvás zavarokat, menstruációs zavarokat, petefészek gyulladást, meddőséget, hólyag és méhnyálkahártya gyulladást, allergiát, cukorbetegséget, gerincproblémákat, ciszták kialakulását stb. Számtalan problémát eredményezhet attól függően, hogy melyik testrészt hogyan éri a sugárzás. Amint látható a baloldalon fekvő helyzete sem sokkal jobb.

Hartmann földsugárzás hatásai

  • amennyiben fejen megy keresztül akkor nagyon gyakran okozhat fejfájást
  • hosszasabb időt követően hallás és látáskárosodás léphet fel
  • idegesség, alvásproblémák
  • szív és tüdőtájékán áthaladva , szívritmus zavart, ingadozó vérnyomást, léguti megbetegedést okozhat.
  • hason keresztül haladó sáv cukorbetegséget, emésztési és a máj alulműködését okozhatja
  • amikor a Hartmann sáv hosszában halad keresztül a testünkön, akkor izületi problémát tud eredményezni a nyak, hátgerinc, derék területén
  • Hartmann kereszteződésben fekvés esetén tapasztalhatjuk meg a legerősebb hatásokat. A kereszteződésben folyamatosan forgó örvény zavarhatja meg a csakrák működését.  A kereszteződés 30-40%-al erősebben fejti ki hatását.

Hartmann földsugárzás hatása a gépekre

Érdekes jelenség, hogy az elektromos gépek sem szeretik ha Hartmann sávba helyezzük, mivel a sugárzás elektromágneses hatása megzavarja működésüket. Az elromlott eszköz javítását követően sem lesz tartósan jó. Sajnos rövid időn belül ismét elromlik.

Tudtátok, hogy a macskák szeretik a Hartamann kereszteződéseket? A kutyák viszont ösztönösen nem feküdnének ilyen helyre. Mi viszont sajnos bizony belefekszünk.
Lásd.: http://altera.si/en/measurement-dowsing/influences-of-radiations

 

Share This