HalakA Halak szülöttek érzékeny és empatikus emberek. Személyiségükben jelen van a szolgálati jelleg, az áldozathozatalra való készség. Különbséget kell tennie élete során a valódi értelmes áldozathozatal és az értelmetlenül felvállalt mártírság között. Lelke pszí szivacsként működik, a környezetéből képes átvenni mások érzelmi lenyomatait, ezek lehetnek pozitív és negatív töltésű érzések, érzelmek. A Halak embereket gyakran találjuk művészi, kreatív pályán. Előfordulhat, hogy tudatmódosító szerek alkalmazásával próbálnak menekülni a valóság elől, amelyet ők teljesen másképpen látnak, mint más állatövi jegyben születettek. A Halak szülött látszólag hiszékeny, de ez nem így van. Szilárd jelleme miatt nagyon következetesen kiáll azért amiben hisz és sokat tud tenni érte.

A Halak szó többesszámú fogalmazása egyértelműen mutatja, hogy a szülöttnek kettős személyisége van.  Általában a két szémélyíség egymáshoz képest ellentmondásos. Ez sok vívódást eredményezhet. Nem megjátszott empátiával képes másokra odafigyelni és mindjárt a megoldást keresi.

Mit szeret a halak szülött?

– örömet okozni másoknak

– a misztikumot és a spiritualitást

– ha mások csodálják, és pozitívan írják le szerepüket egy adott közösségben

– válságokat megoldani

– a vicceket és a vidám hangulatot

– a kalandokat és az új helyzeteket

– a gyengédséget és a nagylelkűséget

Mit nem szeret a halak szülött?

– a türelmetlenséget

– ha átakarják verni

– ha nem tudja megoldani a válságot

– az elutasítást

– ha a viccelődés témája az Ö személyisége

– a durvaságot

– az egyedüllétet

– nem mindig tudják elfogadni a valóságot

Forrás: https://www.libri.hu/konyv/Parker-Asztrologia-9.html

Kedves Halak napjegyben született olvasó!

Bizonyára tudod, hogy a fent leírt jellemzőket teljesen felboríthatja az ascendens. Mi is az ascendens?  Az ascendens a születés pillanatában a Keleti horizonton felkelőben lévő állatövi jegy, amely nagyon fontos hatással van a személyiségre és a külső megjelenésünkre. Ennek okán az eseteket nagyon nagy részében az újságban leírt vagy a rádióban elhangzott napi, havi horoszkóp nem állja meg a helyét. Tudnod kell, hogy pontos képet csak úgy kaphatsz ha születési adataiddal (év/hó/nap/óra/perc) felkeresel egy asztrológust. 

https://s-capella.hu/elerhetosegek/

https://www.facebook.com/SandorDMarika/

Share This