Az ősi kultúrákban; Kínában, Indiában is szokás volt a gyermek horoszkópját elkészíteni. A szülők és a család tisztában voltak azzal, hogy az asztrológia segítséget nyújt. Az elkészített horoszkóp alapján fel tudtak készülni a gyermek megfelelő neveltetésére.

Ez a lehetőség ma is érvényes csak élni kell vele. Rohanó világunkban még fontosabb, hogy hasznos információkkal rendelkezzünk, melyet kamatoztatni tudunk a gyermek nevelésében. A gyermek horoszkóp egyben utat mutat a szülőnek, hogy megismerjék, elfogadják gyermekük képességét. Egyértelmű legyen, hogy tehetségét milyen szakterületen vagy szakterületeken tudja leginkább kiteljesíteni az élete során. A gyermek horoszkóp elemzés leírja személyes tulajdonságát, érzelmi világának működését, a szeretethez, szeretteihez, családjához való viszonyát. Az akarata, ambíciói működését illetően vajon szorgalmas, kitartó lesz-e vagy éppen erre kell tanítani, felkészíteni a szülőnek. Önbizalma a fejlesztésre váró feladatok közé tartozik-e, vagy ezen a téren elmondható, hogy már kisgyermekként is egy egészséges önbizalommal rendelkezik. A gyermek horoszkóp információt ad a gyermek gondolkodásmódjáról, önkifejezéséről kommunikációjának módjáról.

Egy kínai közmondás szerint: A legkedvesebb vendég házunkban a gyermekünk.

Kedves Érdeklődő!

A lenti elérhetőségek közül bármelyiken felveheted velem a kapcsolatot. Nyugodtan hívj ha úgy érzed szükséged lenne még információra.

Üdvözlettel: Sándor D. Marika
Telefon: 20/4646-109
e-mail: info@s-capella.hu
Facebook: https://hu-hu.facebook.com/SandorDMarika/

Share This