Narancs kalcit

A képen Narancs Kalcit Geódák láthatók. Érzékelhető a narancshoz közeli színe és a különleges selymes fénye, valamint a geódák világosabb és sötétebb árnyalati eltérései.

A természetes narancssárga, izzó narancs színű, áttetsző kalcit geódák Mexikóból származnak.
A Narancs kalcit fokozza a kreativitást, és segít az érzelmi kérdésekben. Használja a narancs kalcit, hogy energetizálja és megtisztítja a gyökér csakrát
A Narancs kalcittal való meditáció az apátia vagy a letargia okait segít felfedni, lehetővé téve, hogy visszanyerje az életét. A narancs kalcit élettani energiája katalizátorként szolgálhat a múltban tapasztalt traumák felszabadításáért, amelyek visszatartják Önt, így optimizmus és öröm jön be.
A kalcit egy erős energiaerősítő és tisztítószer. A kalcit energiája megtisztítja a tárolt negatív energiát egy helyiségből, testből stb. A Kalcit használatával törölje ki a régi energiamintákat, növelje a személyes motivációt.
A kalcit az úgynevezett „kő az elme” néven is ismert. A kalcitok fokozzák a mentális megkülönböztetést és növelik a memóriát a tanulási képességeket. A kalcit kő a diákok és a tudósok számára, és elengedhetetlenek lehetnek ahhoz, hogy segítse a tanulókat a leckék emlékezetben tartásában. A kalcitok hasznosak a mentális kiigazítások és a nézeteltérések idején is. A Kalcit megmutat egy új módot arra, hogy megnézze a helyzetet, lazítson el a régi, elavult gondolkodási mintáktól, amelyek új ötletek útján járhatnak. A kalcit legegyszerűbb formái tiszta fehérek, de a képződés során más vegyületek jelenléte szép színű kalcitot eredményezhet.
Fizikailag a Kalcit a csontokhoz és az ízületekhez kapcsolódik, és egyensúlyozza a kalcium mennyiségét a testben. A kalcitok segíthetnek a szervezet fontos vitaminok és ásványi anyagok felszívódásának javításában is.