Az életsorsunk, életutunk ciklusokra épül. A ciklusok időtartama változó, egy év vagy 3 évet is magába foglalhat. A ciklusok külön-külön más tartalommal bírnak. Az előrejelzések azért hasznosak mert a ciklusok lehetőségeit, és hozzákapcsolódó feladatainkat megismerve jó döntéseket hozhatunk a megfelelő időszakban.

Jó tudni, hogy éppen mikor milyen ciklusban vagyunk. Vannak ciklusok, melyekben az Univerzum kifejezetten támogatja számunkra az új dolgok elindítását (vállalkozás), vagy új ötletek kivitelezését. Olyan ciklus is van, melyben ezek nem támogatottak sőt, az a dolgunk hogy az életünkben nem működő szerkezeteket, struktúrákat vagy emberi kapcsolatokat felszámoljuk és elengedjük.

Az előrejelzések hasznossága abban áll, hogy az adott időszakokban sorsunkhoz, sorsfeladatainkhoz mérten a lehető legjobb döntést hozzuk, a legkisebb veszteséggel.

Az előrejelzés tehát rávilágít a változás alatt lévő életterületekre, melyekben döntésre kell jutnunk, vagy tovább kell lépnünk, ahol erőpróbák várhatnak ránk.

Kedves Érdeklődő!

A lenti elérhetőségek közül bármelyiken felveheted velem a kapcsolatot. Nyugodtan hívj ha úgy érzed szükséged lenne még információra.

Üdvözlettel: Sándor D. Marika
Telefon: 20/4646-109
e-mail: info@s-capella.hu
Facebook: https://hu-hu.facebook.com/SandorDMarika/

Share This