Bika

A Bika emberek legfőbb jellemzői a kitartás és a megbízhatóság. Alapvetően csendes, nyugodt emberek. Ennél fogva békességre szükségük is van. Legfontosabb értékeik közé tartoznak a család, anyagi és érzelmi biztonság. Negatív tulajdonságaik lehetnek a csökönyösség, makacsság, egy-egy őket nem szolgáló helyzetből nehezen vagy egyáltalán nem képesek kilépni. Szépérzékük kifinomult. Sok művész embert és kreativitását megélő embert találunk közöttük. Tanulni valójuk az életük során, hogy képesek legyenek a változásokat jelentő döntéseket, lépéseket megtenni.

A Bika szülött előszeretettel tekint birtoklási vággyal a közelében levő személyekre is. Amennyiben ezt nem ismeri fel, akkor sajnos negatívan végig kíséri az egész életét. Nagyon körültekintők és célratörők. Határozott gondolkodás jellemzi. Soha ne a rövidebb utat választja. Egyik legvonzóbb tulajdonsága a sokféleképpen megnyilvánuló természetes báj. Hangja rendszerint halk és igyekszik mindenkit meghallgatni és bátorítani. Vállán bármikor kisírhatjuk magunkat, ugyanakkor kitűnő gyakorlati tanácsokat kaphatunk tőle. Kiegyensúlyozott párkapcsolat meghatározó az életében. A Bika szülötteknek békességre és harmóniára van szükség. Nagy problémák származhatnak abból, ha párkapcsolatában elveszíti érzelmei felett az uralmat. Könnyen féltékeny lesz és a békés kiegyensúlyozott személyből hírtelen dühkitőrések fakadnak. Normális kiegyensúlyozott körülményekl között a Bika jegyének szülötte végtelenűl kedves és gyengéd, ég a vágytól, hogy nagylelkűen és gálásan kifejezze szeretetét. Figyelmes és odaadó szerető.

A Bika jegy szülött kényelmes és biztonságos otthont akar alapítani, mielőtt családot alapít. A szilárd családi háttér és a tradíció fontos a számára. Ambíciózus emberek e szülöttek. A rendszeres fizetéssel járó biztos állást szereti. A Bika ember módfelett gyakorlatias, ezért nagyon sikeres a pénzzel kapcsolatos pályákon. Fejlett üzleti érzékének köszönhetően a semmiből is képes rendkívül eredményes vállalkozást létrehozni.

Mit szeret a Bika szülött?

– ha birtokolhat mindent

– célratörő gondolkodást

– a karriert

– vállságban tanácsokat ad

– bátorítani másokat

– a kiegyensúlyozott társkapcsolatot

– a békességet és harmóniát

– az érzelmi biztonságot

– kedveskedni a szeretteinek

– örömöket adni a párkapcsolatában

– a szervezett kereteket

– a kényelmet és biztonságot

– a gyakorlatiasságot

– anyagi javakkal körülvenni magát

– a hasát

Mit nem szeret a Bika szülött?

– a nem várt problémákat

– a szervezetlenséget

– a kapkodást, idegeskedést

– ha visszaélnek a bizalmával

– ha nem tekintheti tulajdonának azt akit ő úgy gondol

– a kényelmetlen életet

– ha nincsennek anyagi javai

– az átgondolatlan döntéseket

– a gyorsan változó helyzeteket, még ha ez pozitív is

Forrás: https://www.libri.hu/konyv/Parker-Asztrologia-9.html

Kedves Bika napjegyben született olvasó!

Bizonyára tudod, hogy a fent leírt jellemzőket teljesen megváltoztatja az ascendens. Mi is az ascendens?  Az ascendens a születés pillanatában a Keleti horizonton felkelőben lévő állatövi jegy, amely nagyon fontos hatással van a személyiségre és a külső megjelenésünkre. Ennek okán az eseteket nagyon nagy részében az újságban leírt vagy a rádióban elhangzott napi, havi horoszkóp nem állja meg a helyét.

Ne képzeld, hogy van jobb és van rosszabb napjegy. Mindenki meghatározott céllal született és mindenkinek más a nehezítése, még ha a Te szemszögedből nem is látszik.Tudnod kell, hogy pontos képet csak úgy kaphatsz ha születési adataiddal (év/hó/nap/óra/perc) felkeresel egy asztrológust.

 

Share This