BakA Bak emberek két lábbal a földön járnak és racionálisan gondolkodnak. A nehézségeken keresztül fejlődnek, sok munkával felelősségek felvállalásával. Irányításra, vezetésre alkalmasak, gyakran találjuk őket ilyen szerepben. Időnként túl komornak, vagy ridegnek tűnhetnek, érzéseiket visszafogottan fejezik ki, hiszen úgy gondolják, az élet felelősségteljes küldetés, nem tréfa.

A Bak az ellentétek jegye. Rendelkezik a boldogulás képességével, de ha ezt nem hiszi el magáról és pesszimista beállítottságú, akkor adottsága kihasználatlanul elsorvad. Másfelől e szülöttek energikusak és becsvágyók. Sikerre visznek mindent, amit akarnak. Fontos számára a hagyomány tisztelete. Zsörtölődő természete egyedi humorával társulva juttatja felszínre nem tetszését. Fura jelenség a személyiségében, hogy a sikeres Bak önbizalomhiánnyal küzd, míg a kevésbé magabiztos és sikeres megszabadul a kishitűségétől és feltünő vidámsággal élvezi az életet. Legnagyobb  erényük a türelem és az éleslátás, de ezt nem mindig hiszik el magukról. Kedvességből és gyengédségből nem járnak az élen, de ezt nyilván befolyásolja a horoszkóp többi eleme is.

Többnyire házaséletét megalapozott anyagi háttérrel szereti megkezdeni, ami általában eléggé későn szokott bekövetkezni. Ideális az a partner akire felnézhet és csodálhat. Érzelmeit nehezen mutatja ki, amivel partnerkapcsolata során többnyire szembesülni szokott.

Mit szeret a Bak szülött?

– a hagyományt

– a sikert

– elvárásoknak megfelelően cselekedni

– humor által közölni negatív észrevételeit

– türelmet gyakorolni

– a fegyelmezettséget

– tervezni, főleg anyagi síkon

– a komolyságot

– szilárd anyagi hátteret

– csodálni a társát

– az ösztönzést és bátorítást

– a munkát és a pénzkeresetet

– a vezetői szerepet

– a háromlépes távolságot betartani

– a takarékoskodást

– a jó befektetéseket

– a karriert

– önerőből boldogulást

– a kertészkedést, a jó levegőt

– a zenét és a könyveket

– a józan életet

Mit nem szeret a Bak szülött?

– a türelmetlenséget

– komolytalanságot

– ha nincs ösztönzés

– a bezártságot

– ha nem lehet tervezni

– a közvetlenséget az emberi kapcsolatok terén

– az anyagi bizonytalanságot nagyon nehezen viseli

– ha nem kezelheti a család anyagi eszközeit

– a munkanélküli napokat

– a felelőtlen dorbézoló, egészségtelen életet

– ha nem tud kitünni a közösségből

Forrás: https://www.libri.hu/konyv/Parker-Asztrologia-9.html

Kedves Bak napjegyben született olvasó!

Bizonyára tudod, hogy a fent leírt jellemzőket teljesen felboríthatja az ascendens. Mi is az ascendens?  Az ascendens a születés pillanatában a Keleti horizonton felkelőben lévő állatövi jegy, amely nagyon fontos hatással van a személyiségre és a külső megjelenésünkre. Ennek okán az eseteket nagyon nagy részében az újságban leírt vagy a rádióban elhangzott napi, havi horoszkóp nem állja meg a helyét.

Ne képzeld, hogy van jobb és van rosszabb napjegy. Mindenki meghatározott céllal született és mindenkinek más a nehezítése, még ha a Te szemszögedből nem is látszik.Tudnod kell, hogy pontos képet csak úgy kaphatsz ha születési adataiddal (év/hó/nap/óra/perc) felkeresel egy asztrológust. 

Share This