Jelentése egy teljes elemzés a szülött életútjáról továbbá önismereti tanácsadás is, hiszen az asztrológia egyike a kitűnő önismereti eszközöknek. Mint tudjuk, az Univerzumban nem történnek véletlenül dolgok, események, egy emberke születése sem az, így egy lélek inkarnációjának kezdete a születése előtt egy tudatosan felvállalt küldetés.

A lélek születésének idő pillanata és helye a Földön, (tér és idő) lesz a Földi inkarnációjának kezdete, azaz az Ascendens kezdőpontja a horoszkópban. A születés pillanatában az inkarnálódó lélekbe szinte „beleég” az Univerzum adott energiájának mintázata, ez fogja áthatni életútját, küldetésének ez lesz a lényege. A küldetésünk, az életutunk magában foglal életfeladatokat, karma feladatokat, kisebb és nagyobb erőpróbákat. Leírja azon nagyszerű képességeinket, melyeket felismerve és fejlesztve jobb eredményeket és stabilitást érhetünk el életünkben. Megélt erőpróbáink segítik fejlődésünket, mivel szellemi, lelki spirituális előre lepésünket nehézségeinken keresztül valósíthatjuk meg a földi inkarnációinkban.

A horoszkóp megmutatja élet- és karmát jelölő feladatainkat. Felismerhetővé teszi, hogy karmikus adósságaink milyen életterületen vagy területeken jelennek meg és mely személyekhez köthetők.

Tehát az átfogó elemzés feltárja a szülött lehetőségeit, feladatait a különböző életterületeken, mint például emberi kapcsolatok, pénz, anyagi javak, család, párkapcsolat. Megmutatja az ideális munka jellegét, kreativitásának, önkifejezésének irányát és lehetőségeit. Az életfeladataink, karmáink determináltak, vagyis meghatározottak, azonban az ember számára a szabad akarat megadatott, élhetünk vele.

Kedves Érdeklődő!

A lenti elérhetőségek közül bármelyiken felveheted velem a kapcsolatot. Nyugodtan hívj ha úgy érzed szükséged lenne még információra.

Üdvözlettel: Sándor D. Marika
Telefon: 20/4646-109
e-mail: info@s-capella.hu
Facebook: https://hu-hu.facebook.com/SandorDMarika/

Share This