SorsAzt szokták mondani: mindenkinek meg van a maga sorsa, a maga tapasztalni valója. Ez így is van, minden embernek ott van valahol a sors tanítása, a sors nagy feladata, és próbatétele. Azoknál is, akikről úgy gondoljuk, hogy semmi bajuk nem lehet emberi számítások alapján, hiszen meg van mindene: pénze, egészsége, szép családja stb.

Sorsunk tanítása, az az életterület, ahol minden embernek nagy tudatosságra, türelemre elfogadásra és alázatra van szüksége, ahhoz hogy az adott életterület tanításait jól megoldja, és bennük rejlő tanításokat megértse. Az inkarnációs ciklus jelen inkarnációjában egy rendkívül fontos terület, az a terület, ahol a sors tanításait, felvállaltuk. Itt nagyon sokat tudunk fejlődni, és magasabb tudatosságra igazán ezen a területen tehetünk szert. smile

A sors leckéi tanfolyamon erről lesz szó

Úgy gondolod, hogy az életedben már nem lehetnek váratlan történések? Megalapoztad a jövődet? Kezedben van a sorsod?  Vagy éppen kilátástalan a helyzetet és így éled, élted az életed? Jó vagy rossz hír, hogy mindíg jön a változás.  Kinek mikor, de a sors leckéivel szembe kell nézni. Lesz akinek a ragyogó új lehetőség olyan anyagi boldogulást eredményez, amelyet életében nem is mert remélni. Vagy számtalan esetet hallottunk már amikor a gazdagság szegénységbe fordult át. Sorsunk tanításait nem csak az anyagi síkon történő változások eredményezhetik. Akár egy új családtag is lehet, akinek a személyíségén kersztül tudunk tanulni. Akik az ilyen változásokat megélik megmaradnak ugyanolyan embernek? Megmarad az alázata? Milyen irányban fog fejlődni? Van ebben szabad akarata? A sors tanításai során mi a helyes reakció, hogyan kell hozzá viszonyuljunk? Erről fogunk tanulni. A tafolyam alkalmával megtanuljátok, hogy személyedre szabott sorosd leckéje miből áll. Mit tegyél, hogy jó úton haladj.

Kedves Érdeklődő!

A tanfolyam egy alkalmas és minden hónapban maximum 5 fős kiscsoportokban indul.

Az eseménynaptárban megjelölt kezdési időpontok létszám függők.

Tanfolyamot öt fő jelentkezése esetén kezdjük el.

Szeretettel várom jelentkezésedet.

Hívj ha úgy érzed elérkezettnek látod az időt a fejlődéshez.

A tanfolyam ára: 6.000 Ft

Üdvözlettel: Sándor D. Marika

Telefon: 20/4646-109

e-mail: info@s-capella.hu

Facebook: https://hu-hu.facebook.com/SandorDMarika/

Share This